Medlemssammanfattning augusti

Start för elrenovering. Som vi tidigare meddelat kommer elen i källaren och övriga gemensamma utrymmen att renoveras i höst. TLB Elteknik AB kommer att påbörja arbetet nästa vecka, det vill säga vecka 35 med start 29 augusti. De kommer alltså att röra sig i fastigheten framöver och ha styrelserummet som sitt rast- och lunchrum. Längre fram i höst (preliminärt under oktober och november) kommer det att finnas möjlighet för enskilda lägenhetsägare att renovera elen inne i sina lägenheter, vilket rekommenderas om ni har gammal el. Vi återkommer med mer information angående detta!

Sandlådan. I sommar har vi fyllt på med ny och bättre sand i sandlådan på vår lilla lekplats på innergården.

Brandsläckare. Nu finns en pulverbrandsläckare på plats i tvättstugan. Vi kommer även att beställa en brandsläckare som kan användas vid brand i cykelbatterier och placera den i cykelförrådet.

Låsta portar. Inom det närmaste kommer portkoden endast att fungera mellan 06 och 22. Tidpunkterna är valda för att leveranser ska fungera bra, och samtidigt öka tryggheten nattetid. Mellan 22 och 06 kommer ni in med hjälp av portnyckel eller blipp.

Allt gott inför höstterminen hälsar styrelsen!

Av: styrelsen, augusti 22, 2022
Tillbaka