Medlemssammanfattning december

Extrastämma och glöggmingel. Boka in den 11 februari klockan 11 för föreningens extrastämma. Det huvudsakliga ärendet är att välja en ny valberedning, då ingen kunde väljas på årsstämman i juni. Är du intresserad av att sitta i valberedningen? Läs mer här. (Obs, vi måste hjälpas åt att lösa detta, och styrelsen får inte göra mer än att informera om uppdraget.) Styrelsen kommer under stämman också informera om en planerad laddstation/parkering för elbilar. Efter stämman bjuds på grill-lunch och glöggmingel (den som har glögg kvar sedan julen får gärna ta med den). Vi återkommer snart med en formell kallelse.

Lokalen uthyrd. Från och med den första januari hyrs lokalen bredvid cykelrummet ut till en privatperson som kommer att använda den till sin hobbyverksamhet. Det är vi mycket glada för, då det inbringar en extra inkomst till föreningen.

Utökad radonmätning. På grund av nya bestämmelser behöver radonmätning ske i fler lägenheter än som tidigare aviserats. Nabo kommer att ta kontakt med er det gäller.

God fortsättning önskar styrelsen!

Av: styrelsen, januari 8, 2023
Tillbaka