Medlemssammanfattning januari

Hoppas ni alla har haft en bra start på det nya året!

Höjd temperatur i lägenheterna

Det har varit för kallt i många lägenheter under vintern, vilket beror på en kombination av det kalla vädret och dålig isolering. Vi kollade först värmecentralen, men ingenting var trasigt, och höjde därefter temperaturkurvan vid två tillfällen. Vi har även satt på värmen i trapphusen så att inte mer kyla ska komma in därifrån. Så nu hoppas vi att inomhustemperaturen är bättre! Tips på åtgärder som man kan göra själv är att inte blockera värmen från elementen samt att om det drar från balkongdörren täta den extra med list eller tillfällig filt. Inomhustemperaturen ska självklart vara okej – samtidigt är fjärrvärmen föreningens dyraste kostnad, så vi vill hitta en perfekt balans.

Bra isolering på vinden

Under årsmötet beslutades att styrelsen skulle göra en genomgång av vindisoleringen. Detta är nu utfört, och efter ronden kan vi konstatera att samtliga vindsutrymmen samt taket är i gott skick, och att isoleringen är tillräckligt djup.

Tvättstugans bokningstavla rensas 1 februari

Enligt våra uppdaterade förhållningsregler för tvättstugan ska bokningstavlan rensas vid årsskiftet. På grund av förhinder gjordes inte detta, och kommer istället att ske den 1 februari. Då kommer alla brickor/kolvar sättas på parkering. Så om du har bokat en tvättid framöver, måste denna alltså bokas om efter den 1 februari. 

Höjd avgift 2024

Som vi har meddelat tidigare höjdes avgiften för bostadsrätter med 5 procent från och med januari 2024. Detta på grund av ökade kostnader för föreningen.

Ny fastighetsförvaltare på Nabo

Vi har fått en ny fastighetsförvaltare på Nabo som heter Nathalie Gottschlich. Henne når ni på nathalie.gottschlich@nabo.se.

Allt gott hälsar styrelsen

Av: styrelsen, januari 29, 2024
Tillbaka