Medlemssammanfattning januari

Cykelrensning sker den 20 februari. På uppdrag av styrelsen genomför företaget Cykelåtervinning en cykelrensning i fastigheten måndagen den 20 februari. De kommer att ta bort troligen övergivna och inte använda cyklar från cykel- och barnvagnsrum, cykelställ samt övriga in- och utvändiga allmänna ytor. Samtidigt tar de även bort lösa cykeltillbehör från dessa utrymmen. Detta för att skapa en bättre trivsel och ordning i fastigheten. Alla boende har fått ett informationsbrev angående detta samt en märkningstagg som ska fästas på cyklar som används (gärna på styret). Behöver ni fler taggar finns det en korg med extrataggar i cykelrummet. Märk er cykel senast söndag den 19 februari!

Ändring av förrådsbelysning i skyddsrummen. Under besiktningen av den nyss genomförda el-renoveringen fick vi anmärkning på belysningen i de förråd som ligger i våra skyddsrum. Vi kommer behöva ta bort all belysning inne i dessa förråd på grund av gamla kablar, enligt gällande regler för skyddsrum. Istället kommer belysningen i korridorerna att förstärkas. Dessutom kommer det att monteras eluttag i korridorerna som man kan använda till en extra lampa om man ändå tycker att det blir för mörkt.

Påminnelse: Extrastämma 11 februari! Glöm inte extrastämman lördagen den 11 februari klockan 11 vid grillplatsen. Det huvudsakliga ärendet är att välja en ny valberedning. Styrelsen kommer under stämman även informera om en planerad laddstation/parkering för elbilar. Efter stämman bjuds på lunch och glöggmingel (den som har glögg kvar sedan julen får gärna ta med den). 

Allt gott önskar styrelsen!

Av: styrelsen, januari 31, 2023
Tillbaka