Medlemssammanfattning juli

Elrenovering. I höst kommer det ske en renovering av elen i källaren och övriga gemensamma utrymmen. Vi har anlitat TLB Elteknik AB och arbetet kommer preliminärt att påbörjas i september. I samband med detta kommer det att finnas möjlighet för enskilda lägenhetsägare att renovera elen inne i lägenheten, vilket rekommenderas om ni har gammal el. Vi återkommer med mer information angående detta i höst.

Blippar till portarna. I nästa vecka kommer vi (efter en viss försening) dela ut blipparna som går till de nya portdörrarna på Elias Lönnrots väg 13–29. Blippen använder du för att komma in genom porten. Du kan även fortsättningsvis använda din nyckel. Koden kommer framöver endast att fungera dagtid (vi kommer att informera om det i detalj framöver), och då behöver du använda blipp eller nyckel för att komma in genom porten kvällstid.

Ny förvaltare. Vi har fått en ny förvaltare på Nabo som heter Joel. Här hittar ni kontaktuppgifter till honom. Det är främst ni som renoverar som har direktkontakt med förvaltaren, så kom ihåg att det är Joel ni ska kontakta och inte Mohammed när det är dags för besiktning.

Felanmälan. Om ni behöver felanmäla något, gör det gärna direkt till Nabo via denna länk, hellre än att mejla till styrelse-mejlen: https://brfbottnakarlen1.se/felanmalan/.

Med önskan om en fin sommar!

Av: styrelsen, juli 16, 2022
Tillbaka