Medlemssammanfattning oktober–november

Först, stort TACK för att så många kom till städdagen och för den trevliga stämningen. Vi fick mycket gjort på vår gemensamma fina gård!

Höjd avgift 2024

På grund av ökade kostnader kommer avgiften för bostadsrätter att höjas med 5 procent från och med januari 2024.

Förbjudet att ladda cykelbatterier i förråden

På grund av brandrisken är det totalförbud att ladda batterier till cyklar i förråden. 

Fel information från Ellevio

Vissa lägenheter fick ett brev från Ellevio under hösten där de aviserade en höjd avgift eftersom man vid en kontroll kommit fram till att säkringen för dessa lägenheter är på 25 amp. När vi kontrollerade detta med Nabo såg vi att det inte stämmer, alla lägenheter har 20 amp. Nabo ska kontakta Ellevio och reda ut detta.

Håll dörrar och fönster i källaren stängda

Vi behöver hjälpas åt att hålla källardörrar och fönster stängda. Kolla gärna en extra gång så att dörrarna går igen, speciellt nu när det har kommit snö. Detta för att spara på värmen, minska risken för inbrott och så att husdjur inte ska kunna smita in.

Kalla element?

Om du fortfarande har kalla element, testa att lufta elementen och att motionera ventilen i elementet. Här finns en kort instruktion om hur du gör: https://viivilla.se/…/radiator/motionera-radiatorventilen. Om elementen fortfarande är kalla efter detta, felanmäl det till Nabo.

Lägenhetsnummer till bredband. Vi har fått frågor om ett längre lägenhetsnummer som behövs för att teckna vissa bredband. Detta finns att hitta på Ellevio:s faktura. Det går också att ta kontakt med Camilla Frey på Nabo som hjälper till med lägenhetsförteckningar. Hon nås på 010 288 00 27.

Problem med portar. Vi har problem med vissa portar igen, de är felanmälda och ska fixas till.

Glad advent önskar styrelsen!

Av: styrelsen, november 29, 2023
Tillbaka