Mötessammanfattning för medlemmar 2020-01-05

  • Covidpandemin är fortfarande högst aktuell och vi vill påminna samtliga boende att vida försiktighetsåtgärder i linje med vad våra myndigheter har kommit fram till. Detta påverkar främst vår tvättstuga och den ska man självklart inte använda om man har symptom eller är sjuk i COVID-19. Om det finns personer i vår förening som tillhör riskgrupp, finns det möjlighet att ta ut en till tvättcylinder för att boka hela tvättstugan. Observera att detta enbart gäller under en begränsad tid, tills det att riskgrupper har vaccinerats. Observera också att vi har en begränsad upplaga av extra tvättcylindrar och vi omber er att främst försöka tvätta på tider då tvättstugan oftast är ledig.
  • Det informationsblad från Tumba som kom ut dagarna före jul, ombads medlemmarna att skicka in sin beställning senast 6/12. Detta var ju såklart omöjligt, då infobladet kom ut senare än det angivna datumet. Denna skrivelse var gjord av Tumba Glas innan de drabbades av interna förseningar utan att redigera texten. Slutsatsen som kan dras av det är att man skickar in sin beställning så fort man har möjlighet.
  • Påminnelse till er som är först ut med fönsterrenoveringen, att i samråd med Tumba Glas – tillhandahålla er extranyckel i nyckelcylindern på er dörr vid renoveringstillfället.
  • Till er som bor i hyresrätt, ni behöver inte göra någon beställning. Invändig målning ingår och otjänliga detaljer kommer att bytas ut eller renoveras om så behövs.  
Av: styrelsen, januari 12, 2021
Tillbaka