Mötessammanfattning för medlemmar 2020-03-02

  • OneNordic ska byta fastighetens fjärrvärmemätare och kommer därför behöva stänga av fastighetens vatten och el under 30 minuter. Planerat underhåll är någon gång mellan 2021-03-03 – 2021-03-05. Detta blev sent påkallat, har arbetet redan skett och ni upptäckte detta, så vet ni nu anledningen.
  • Fåtalet lägenheter har fått skador åsamkande av fönsterrenoveringen. Detta ska tas upp direkt med Tumba Glas i första hand för att lösa eventuella skador.
  • Äntligen börjar våren att smyga sig på och många av föreningens medlemmars gröna fingrar börjar längta efter att göra fint på vår tomträtt. Fint är en subjektiv bedömning och individuella engagemang har gjorts. Vid förra årsmötet upprättades en trädgårdsgrupp för medlemmarna att engagera sig i. Dessvärre upplever inte styrelsen att denna grupp har lyckats organisera sig tillräckligt för att återspegla en majoritet av vad medlemmarna anser som helhet vara fint. Styrelsen uppmanar fortfarande att medlemmar ska kunna engagera och organisera intressegrupper. Men att innan utförande sker, ska det ha blivit godkänt av styrelsen.
Av: styrelsen, mars 3, 2021
Tillbaka