Mötessammanfattning för medlemmar – april

Hoppas att alla har haft en trevlig påsk och med det har vi (förhoppningsvis) sagt adjö till vintern och välkomnar våren och sommaren. Det leder oss in på att göra vårfint. Nästa vecka kommer vår innegård att sopas rent från allt grus. Den 14 maj önskar vi att samla engagemang för gemensam vårstädning, vi tänker oss att vi drar igång från klockan 10 och framåt klockan 12 tänder vi grillen för lite lunch. I vanlig ordning kommer det att bokas en container för detta tillfälle.


Sen sist vi uppdaterade här, så har vi fått nya portar – hoppas att ni är lika nöjda med resultatet som vi är! Såhär i början behöver dörrarna injusteras och Entredo kommer under en tid att göra vissa anpassningar för att portarna ska fungera perfekt. Vi har beställt blippar för att låsa upp porten utan att slå kod, dessa är tyvärr försenade, men när dessa anländer kommer dom att tilldelas er.


Sist vi uppdaterade skrev vi att Franska Bukten skulle börja inleda sitt arbete med OVK åtgärderna såhär dags. Detta är åter framskjutet. Styrelsen hade ett möte med Nabo i förra veckan angående detta. Då sas det att Franska bukten skulle börja avisera för lägenhetsspecifika och allmänna aviseringar denna vecka och att arbetet skulle påbörjas i juni. Vi hoppas att den tidsplanen hålls någorlunda…


Styrelsen jobbar för fullt med 2021 bokslut och officiell kallelse till årsstämman kommer i era brevlådor nästa vecka. Årsstämman kommer att hållas den 7 juni, vilket också tidigare har aviserats.  

Av: styrelsen, april 20, 2022
Tillbaka